Naša proizvodnja

Naša
Proizvodnja

Naša složena zemljoradnička zadruga je posvećena uzgoju najboljeg voća. Da bismo to ostvarili, uveli smo niz visokokvalitetnih standarda u svakoj fazi našeg proizvodnog procesa. Imamo nekoliko modernih proizvodnih linija:

Zamrzavanje

U našim hladnjačama, zamrzavamo naše bobičasto i jagodičasto voće za nekoliko minuta nakon što je ubrano, čuvajući tako sve hranljive sastojke.


Proizvodni proces je optimalno automatizovan i započinje linijama za prijem voća, pranje, sortiranje, kalibrisanje i iskoštičavanje. Naše voće se potom uvodi u protočne tunele za brzo zamrzavanje gde se pojedinačni komadi našeg bobičastog i jagodičastog voća zamrzavaju u skladu s najzahtevnijim standardima bezbednosti hrane.


Sušenje

Naša linija za dehidraciju je posebno optimizovana za proizvodnju prirodno dehidriranog bobičastog i jagodičastog voća. Ova tehnologija nam pomaže da sačuvamo više hranljivih sastojaka u poređenju s metodom liofilizacije. Prehrambeni prerađivači, ali i nutraceutske i kozmetičke kompanije, veoma cene naše sušeno bobičasto i jagodičasto voće, kako lomljeno, tako i u prahu.


Voćni sokovi

Zahvaljujući modernim tehnologijama, u stanju smo da proizvodimo sokove od super voća i voćne napitke bez gubitka njihove hranljive vrednosti. Naša proizvodna linija nam omogućava da u najvećoj mogućoj meri sačuvamo hranljive sastojke, vitamine i enzime, sprečavajući njihovu oksidaciju i maksimizujući njihovu hranljivu vrednost. Ovu liniju čine različiti segmenti za gnječenje, ceđenje i prikupljanje soka koji se potom pasterizuje.


Naš proizvodni proces je u potpunosti u skladu s evropskim propisima o higijeni i bezbednosti, a krajnji proizvodi su prirodni, visokokvalitetni sokovi i voćni napici bez konzervansa koji su sačuvali sve hranljive sastojke.