Naši ljudi

Naši
Ljudi

Decenijama su naši voćari prodavali svoje voće trgovcima i vlasnicima hladnjača u Srbiji. Naši voćari su radili mukotrpno. Naše žene su s mukom pokušavale da uspostave ravnotežu između radnih i obaveza prema porodici.

Na kraju smo odlučili kako je krajnje vreme za promenu pristupa. Izgradili smo najmodernije linije za preradu našeg voća. To nam je dalo nezavisnost i punu kontrolu nad našim proizvodnim ciklusom. Time smo takođe pružili novu nadu našoj deci za bolju budućnost.


Naši voćari su se udružili i osnovali 5 porodičnih zadruga koje su okupile više od 200 porodica.  • 150 porodica u Zapadnoj Srbiji specijalizovanih za maline (zaštićena oznaka porekla) i kupine

  • 20 porodica u Centralnoj Srbiji specijalizovanih za šljive

  • 30 porodica u Južnoj Srbiji specijalizovanih za jagode

  • 20 porodica u Istočnoj Srbiji specijalizovanih za jabuke

  • 30 porodica u Istočnoj Srbiji specijalizovanih za višnje


Oslanjajući se na dugogodišnju tradiciju proizvodnje voća u Srbiji, naši voćari primenjuju inovativne tehnike i nauku. Naša tehnologija proizvodnje bobičastog i jagodičastog voća već je postala svetski poznata (Ariljska malina). Pažljivo osluškujemo prirodne cikluse i primenjujemo specijalne tehnike biohakovanja u proizvodnji našeg bobičastog i jagodičastog voća. Takođe vodimo računa o zdravlju zemljišta, a vodu koristimo brižljivo, i pratimo svaki komad voća do trenutka prodaje našem krajnjem kupcu.